Häst, kompis + hennes häst

Har ju varit borta och ridit, och den hästen jag red ska jag kanske köpa, så den kmr kanske till mig imorgon + min kompis med hennes häst, så, ja, jag kmr vara lite off under den tiden, en bild på hästen kmr snart, det var några som ville se en bild på hästen, det är en c-ponny, en valack vid namn Xoshi :)

Tack Prischilla! :D

En vän till mig, elr vad man kan säga, men aja, hon är super duktig på att redigera, och hon redigerade en bild åt mig, hon är så himla duktig och så himla snäll! Här kmr bilden hon gjorde till mig! :D
 

Tack ännu en gång Prischilla! :D
 
 
 

Dålig uppdatering

Heej, jag har nt bloggat på ett tag, sorry för det, men jag har lite mkt med klubben nu när vi mst planera inför ridlägret osv. Ha en trevlig dag alla, see you! ;)

Galopperat runt ...

Har galopperat runt i Jorvik och samtidigt lyssnat på Takida The Dread tkr den är sjukt bra, och man känner sig fri när man galopperar runt till denna låt, och gick till Nilmers Högland bron, och vilken bra utsikt, här kmr en bild:
 
 
 
 

Hoppning i RH

Hej! Tog en tur med Moon till RH och körde lite hoppning före MC, hon var lite envis, men det gick bra! :) Här kmr lite bilder! :)
 
 
 

Stall hemma c:

Hej! Jag bor då på en gård IRL, så igår kom en kompis och sov över hos mig pga. att hon hade en tävling nt så långt ifrån där jag bor, och idag var jag ute HELA dagen och red lite osv. dock har jag ingen egen häst än, för 2 av mina förra hästar har dött, men kanske ska få en ny C-ponny som heter Xohsi ett annorlunda namn, i know :3 Så jag har nt hunnit vara inne, för man vill ju nt logga in när man har kompis hos sig, och jag hjälpte henne med att tvätta hennes häst lite fort osv. och ja, det var min dag, sitter i ridbrallor och svettas, lite jobbigt, eheh.
 
Med vänlig hälsning: Rose

Nytt

Har köpt stövlarna till dressyr delux sättet och det finns en ny bild på The Fashion Barn!
Och stövlarna:
 

Hoppning i RH

Hej! Uppdatering var super bra, och köpte mig den brunare appaloosan, Airwarrior (Air), och och Air stack till RH för att träna lite, det var super kul, han är så duktig!  Här kommer lite bilder ;)
 
 
 
 


Och sista bilder redigerade jag, ja ... jag redigerar dom nt så himla mkt, men aja .... Här kmr den!
 
 

Appaloosa och cowboykläder!

Hejsan allihopa!
- Vackra Appaloosas och cowboykläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Två vackra Appaloosas har kommit till Marleys Gård utanför Silvergladebyn!
Vilken fantastisk Appaloosa!

Nya kläder:
- Ett cowboyset har kommit till modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!
Ett coolt cowboyset!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 

Sjuuuk ....

Har blivit sjuk, suck, världens sämsta sommarlov ... Hoppas ni klarat er bättre än mig :/ Aja, men jag har frågat min vän Cecilia Starhill om hon kan göra en ny header och design åt mig, min nu varande header är ... lite slarvig, eheheh .. Längtar tills uppdateringen! :D
 
 
 
 

Cirkus..

Igår innan jag loggade, så gick jag in i cirkusen, gud vad dött det är där ... :3 Här kommer några bilder från kvällen ...
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Wensday to morrow!

 

Hellu :3

Hej allesammans!!
Jag är tbx, egentligen har jag ingen blogglust men... Under tiden jag varit borta, har jag varit på bröllop hos min syster Josefine Moonfall, och skapat en klubb som heter Pixel Warriors, det går rätt bra, vi har just nu 14 medlemmar, MW upplöstes ju, och jag kunde inte sova den natten pga av det, ehe... m.m Men jag har haft det riktigt bra, förutom att jag vart sjuk igår kväll.  -suck-
Hoppas ni haft det lika bra som mig, bjuder på en liten bild:
 
Adíos amígos!

Hehe

Halloj!
Jo, jag har bestämt mig för att ta en liten bloggpaus, med obestämd tid, så see u!
 
 

Skyyyyylt :D

NY NAMNSKYLT!!!!!! :D
 
Snygg va? :D

Onsdag igen

nya hästar, ny affär, nytt uppdrag kanske, att man kan komma till jorvik ön! O.O Nej, det är bara önsketänkande. Massa mer, hehe.
 
(Ny namnskylt kmr)
 
 

I'M BACK!

Hej!
Nu e jag tillbaka, och nu vet jag hur man gör en egen header och sånt, haha. Så bloggen är nt helt död längre :D