Ingen bloggning Fredag - Söndag tyvärr!

Hej, vet att det varit lite dålig bloggning, har haft jätte mkt irl, och nu kmr det bli ännu sämre på fredag - söndag, vad jag ska göra?
Jo det var det jag hade tänkt att säga!
På fredag - lördag är jag i Stockholm nu är det ju Horse Show i Globen, Stockholm, och då skulle jag, mamma, min bästis Cec G, och hennes mamma Eva åka dit, till Stockholm och bo på Hotell Scandic i Sollentuna, sen hade vi tänkt att shoppa massor osv! :D
 
Bild från Google
Sen, på söndag, ska jag till Söderhamn, med ishockey laget (igen), jo, det är ju så att jag spelar ishockey irl också då ... Men då har vi match i Söderhamn på söndag (alltså första advent!) Och då kanske jag kmr hem från Söderhamn kl 19.00, så ... Ja, det blir som det blir säger jag bara!
 
Bild från Google
Vi ses nästa vecka då?! :D
 
 

Nytt hår! :D

Halloj! Det var några dagar sen sist! Men ändå, efter uppdateringen så bytte jag hår, älskar det värkligen, men gjorde bara detta inlägg snabbt nu för att bloggen varit så död!
Love it! En liten lätt och snabb redigering, imorgon kmr IGEN bloggning alls, för direkt efter skolan ska jag och min bästis dra till Källarn, och sen vid 9 kmr jag hem så ... Ja, så ligger det till!
 
Vi ses nästa gång! :D
 

Inget mer idag! :(

Jo, som sagt, så har vi besök, för mamma fyllde år i Tisdags, så då ska vi fora henne med släkten. Så det blir ingen mer bloggning för idag!
Vi ses nästa gång! :D 
 

Sorry :((

Hej, sorry för dålig uppdatering, haft alldeles för mkt att göra irl, så nt haft tid för allt, NU mst jag lära mig, att jag mst börja blogga! Men under den tiden jag varit borta har jag också spenderat tiden på att redigera! :) Så, har suttit och klurat och gjort massa saker, det är en otroligt rolig grej det, och undrar varför jag aldrig tänkt på det förut. Men ni får några bilder av mig, men copyright på alla! ;))
 
Första redigeringen, av en väldigt gammal bild, och nt jätte nöjd med den dock dåra! c:
Min andra redigering, bättre än den första i alla fall! x)
Min tredje redigering, helt otrolig! Är jätte nöjd med den och "We all have that friend ..." betyder att vi alla har den bästa vännen som jag har.
Och denna gjorde jag klart nu imorse, Jag älskar den, min bästa redigering, tycker jag! c;
Mer inlägg kmr senare om dagen, men får gäster såå, jag vet nt. c: