Svängiga Cupcake-kläder!

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_________________________________________________________________________________________
En stor HISS till veckans uppdatering, kanske lite liten, men det är ju sjukt grymt att det har kommit riktiga ankelboots! :DD Och solglasögon och glasögon, så sjukt snygga dom blåa var! :D ❤️
 
Betyg: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 9/10 Pga ganska liten uppdatering :)) ❤️
 
Det kanske kmr in ett elr två inlägg till idag för ska börja jobba på ny header! ;) ❤️
 

Sorry för dålig uppdatering

Hej! Är hemskt ledsen för ingen bloggning, men har inte varit inne på SSO på 2 veckor! Och det är jag hemskt ledsen över men det känns liksom som jag och SSO glider isär... Jag har liksom nyss sett livet från en annan vinkel och vill leva mitt liv med vänner och inte sitta framför datorn varje dag ... men jag kommer spela SSO i ca 2 tim åtmindstonde och där ska jag hinna klämma in minst två inlägg elr fler!
jag ber så hemskt mkt om ursäkt, men som jag sa, så har jag sett livet från en annan vinkel, jag vill uppleva mitt liv med kompisarna och familjen, inte framför en skärm, men kommer åtmindstonde  spela lite varje dag, plus så på torsdag ska jag sitta i en bil i 10 timmar, på väg till Kalix, och kommer hem på Söndagen, men det kommer komma irl inlägg emellan åt, jag kmr blogga via mobilen då, så ja! :) men hoppas ni nöjer er ändå liksom! Ber så HEMSKT mycket om URSÄKT! <333